Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak büyük başarılara imza atacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, desteksiz kalacağına, huzurun kaçacağına, yüzünün kızaracağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, korkularının yok olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada nikah şahidi görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada adam öldürüldüğüne şahit olmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, evlerindeki huzurun artacağına yorulur.

Rüyada nikah şahidi olmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şahitlik yapmak rahat bir nefes alacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada şahit olmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, çevresinin genişleyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cinayete şahit olmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments