Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yarınlarına inanacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet eder.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek aile içindeki huzurun kaçacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments