Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olacağını öğrenmek

Rüyada hasta olacağını öğrenmek

Rüyada hasta olacağını öğrenmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, önünün açık olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek dertlerin günden güne daha da artacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok hasta olduğunu öğrenmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ün sahibi birisi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments