Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok hasta olduğunu öğrenmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, feraha ermeye işaret eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek tatsız durumlar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, rızıksız kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, güçlendikçe güçleneceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments