Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına inanılır.

Rüyada çok hasta olduğunu öğrenmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, kişinin iyi hale geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, hayallerinin gerçek olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek huzurunun da yerine geleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments