Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu dolap görmek

Rüyada tozlu dolap görmek

Rüyada tozlu dolap görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozlu dolap gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada tozlu dolap görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada dolap rafı görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, makamının ve ününün artacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak kararlar alacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolapta para görmek işlerinden de geri kalacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine yorulur.

Rüyada çekmeceli dolap görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, güzel ameller işleyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada dolap değiştirmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, zor durumda kalınacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada bir sürü dolap görmek durumun değişmesine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments