Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz bezi yıkamak

Rüyada toz bezi yıkamak

Rüyada toz bezi yıkamak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, rahat nedir öğreneceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz bezi yıkamak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada toz bezi yıkamak meşakkate düşeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Rüyada toz bezi görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bilgilerle donanacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet bezini yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada siyah bez yıkamak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bez yıkamak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok pişmanlık duyacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı bez yıkamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada bebek bezi yıkamak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada boklu bez yıkamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments