Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu bez yıkamak

Rüyada boklu bez yıkamak

Rüyada boklu bez yıkamak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu bez yıkamak gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada boklu bez yıkamak ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet eder.

Rüyada boklu bebek bezi görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boklu bez görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunsuz geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet bezini yıkamak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada bebek bezi yıkamak hayatının güzelliklerle dolacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bez yıkamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kakalı bez yıkamak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çözüm yolları bulamayacağına yorulur.

Rüyada adet bezi yıkamak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments