Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bez yıkamak

Rüyada kirli bez yıkamak

Rüyada kirli bez yıkamak kısmetinin kapanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kirli bez yıkamak gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Rüyada kirli bez yıkamak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli sofra bezi görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli bebek bezi görmek daha bir sevileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kirli bez görmek çok daha büyük işlere gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek dirliğin bozulabileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kirli adet bezi görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada adet bezini yıkamak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada bebek bezi yıkamak huzurunu kaybedeceğine, işten yana şansının açık olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments