Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz bezi görmek

Rüyada toz bezi görmek

Rüyada toz bezi görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ruhunun dinleneceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada toz bezi gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada toz bezi görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bundan güç ve cesaret alacağına işaret etmektedir.

Rüyada toz bezi yıkamak belalara denk gelmeyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada bebek bezi yıkamak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada adet bezi değiştirmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada bez bebek yapmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Rüyada gazlı bez görmek kuş gibi hafifleyeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet bezini yıkamak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada temiz bebek bezi görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments