Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bezi yıkamak

Rüyada bebek bezi yıkamak

Rüyada bebek bezi yıkamak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek bezi yıkamak gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada bebek bezi yıkamak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kendisini ona adayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada adet bezini yıkamak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada adet bezi yıkamak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada boklu bez yıkamak haneye bereket geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada kirli bez yıkamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kakalı bez yıkamak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına inanılır.

Rüyada toz bezi yıkamak kötü ve zor günler geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada siyah bez yıkamak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments