Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının fotoğrafını görmek

Rüyada babasının fotoğrafını görmek

Rüyada babasının fotoğrafını görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada babasının fotoğrafını gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada ölmüş babanın fotoğrafını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret eder.

Rüyada babasının fotoğrafını görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın fotoğrafını görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek bir bebek sahibi olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf albümüne bakmak maddi varlığının çoğalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada düğün fotoğrafını görmek her şeyin yenileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments