Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın fotoğrafını görmek

Rüyada babanın fotoğrafını görmek

Rüyada babanın fotoğrafını görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada babanın fotoğrafını gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Rüyada babanın fotoğrafını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın fotoğrafını görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının fotoğrafını görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf çektirmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek elinin darlaşacağına, büyük borçlar alınacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments