Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toto oynamak

Rüyada toto oynamak

Rüyada toto oynamak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kırılacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Rüyada toto oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Rüyada toto oynamak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Rüyada toto tutturmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada totodan para kazanmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada balon oynamak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz karla oynamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibritle oynamak hayattan daha zevk alacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılanla oynamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada ganyan oynamak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments