Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ganyan oynamak

Rüyada ganyan oynamak

Rüyada ganyan oynamak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sıkıntılarının biteceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Rüyada ganyan oynamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada altılı ganyan oynamak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, günahlara, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ganyan oynamak bundan güç ve cesaret alacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Rüyada kendi düğünde oynamak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Rüyada beyzbol oynamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı bir eşe delalet etmektedir.

Rüyada solucanla oynamak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla oyun oynamak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada oynamak dans etmek aksiliklerin son bulacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada köpekle oynamak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments