Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz karla oynamak

Rüyada beyaz karla oynamak

Rüyada beyaz karla oynamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sevdiğine kavuşacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz karla oynamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada beyaz karla oynamak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet eder.

Rüyada kar üzerinde oynamak sırtının yere gelmeyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalettir.

Rüyada karla oynamak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, talihin yüze güleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar oynamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karsılıklı oynamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments