Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada törene katılmak

Rüyada törene katılmak

Rüyada törene katılmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada törene katılmak gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada törene katılmak moral bozukluğu yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada ödül törenine katılmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün törenine katılmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze törenine katılmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada törende bulunmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet eder.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, malların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutlama töreni görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada törende ödül almak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments