Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün törenine katılmak

Rüyada düğün törenine katılmak

Rüyada düğün törenine katılmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hanesine huzurun dolacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada düğün törenine katılmak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Rüyada düğün törenine katılmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada cenaze törenine katılmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ödül törenine katılmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet eder.

Rüyada törene katılmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada düğün töreni görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada düğün konvoyuna katılmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada düğüne katılmak kurtuluşu bulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir düğüne katılmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments