Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri cenaze töreni görmek

Rüyada askeri cenaze töreni görmek

Rüyada askeri cenaze töreni görmek musibetlerin yaşanacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendine geleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, parasının azalacağına delalet eder.

Rüyada askeri cenaze töreni gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada askeri tören görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Rüyada cenaze töreni görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze törenine gitmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze törenine katılmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments