Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze törenine katılmak

Rüyada cenaze törenine katılmak

Rüyada cenaze törenine katılmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hedeflere ulaşılacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze törenine katılmak gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada cenaze törenine katılmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalettir.

Rüyada törene katılmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ödül törenine katılmak işinde büyük başarı elde edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün törenine katılmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulur.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına inanılır.

Rüyada cenaze törenine gitmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Rüyada cenaze töreni görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments