Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet töreni görmek

Rüyada devlet töreni görmek

Rüyada devlet töreni görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada devlet töreni gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Rüyada devlet töreni görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine inanılır.

Rüyada tören yeri görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerinde aksama olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm töreni görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada nişan töreninde olmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dini tören görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada okulda tören görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada cenaze töreni görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul töreni görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok günah işleyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments