Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torbada yılan görmek

Rüyada torbada yılan görmek

Rüyada torbada yılan görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, dua alacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada torbada yılan gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada torbanın içinde yılan görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada torbada yılan görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada yılanı torbaya koymak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torba içinde yılan görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada un torbaları görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir torba yumurta görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada torbaya su doldurmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kömür torbası görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, huzurunu kaybedeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments