Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torbaya su doldurmak

Rüyada torbaya su doldurmak

Rüyada torbaya su doldurmak sözleri tutulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada torbaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada torbaya su doldurmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada su torbası görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak su torbası görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada torbayla para görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında terfi alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada dolu torba görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çöp torbası görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada torba içinde para görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalet eder.

Rüyada erzak torbası görmek zahmete ve derde düşeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments