Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba yumurta görmek

Rüyada bir torba yumurta görmek

Rüyada bir torba yumurta görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir torba yumurta gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada bir torba yumurta görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada erzak torbası görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir torba balık görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada torba görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada torbada kömür görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, malının da eksilmeyeceğine, eskisinden de iyi olacağına inanılır.

Rüyada torba dolusu balık görmek isyan edeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum torbası görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir torba dolusu ceviz görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments