Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür torbası görmek

Rüyada kömür torbası görmek

Rüyada kömür torbası görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kömür torbası gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada torbada kömür görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada kömür torbaları görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada torba kömür görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kömür torbası görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir torba kömür görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada torbada yılan görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil torba görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada torbaya su doldurmak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments