Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuktan kan aldırmak

Rüyada topuktan kan aldırmak

Rüyada topuktan kan aldırmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hanenizde bolluk olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, canlanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada topuktan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada topuktan kan aldırmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaktan kan aldırmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bilekten kan aldırmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada parmağından kan aldırmak sorunların üstüste geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağından kan aldırmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sol koldan kan aldırmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan aldırmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments