Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan kan aldırmak

Rüyada parmaktan kan aldırmak

Rüyada parmaktan kan aldırmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan kan aldırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Rüyada parmağından kan aldırmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sorununu kolayca çözeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine yorulur.

Rüyada parmaktan kan aldırmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kan aldırmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koldan kan aldırmak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilekten kan aldırmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, bir beladan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bacağından kan aldırmak elinin kolunun bağlanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada enjektörle kan aldırmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments