Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kan aldırdığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Rüyada başından kan aldırmak işlerin yoluna gireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada bilekten kan aldırmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sol koldan kan aldırmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada enjektörle kan aldırmak büyük kayıplara uğrayacağına, prestij kazanacağına, bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada koldan kan aldırmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan kan aldırmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet eder.

Rüyada damardan kan aldırmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments