Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından kan aldırmak

Rüyada bacağından kan aldırmak

Rüyada bacağından kan aldırmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından kan aldırmak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada bacaktan kan aldırmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalet eder.

Rüyada bacağından kan aldırmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada bacak kılı aldırmak düşmanından uzak olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulur.

Rüyada bacak kıllarını aldırmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kan aldırmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bilekten kan aldırmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada elden kan aldırmak çok büyük başarı kazanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada doktora kan aldırmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments