Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, herkesin takdirini toplayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek asosyal bir insan haline geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, saygınlığının da artacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine inanılır.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments