Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı satın almak

Rüyada topuklu ayakkabı satın almak

Rüyada topuklu ayakkabı satın almak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gergin olacağına delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabı satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabı satın almak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabılar görmek keyfin kaçacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada renkli topuklu ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments