Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuk dikeni görmek

Rüyada topuk dikeni görmek

Rüyada topuk dikeni görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, büyüleyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Rüyada topuk dikeni gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Rüyada topuk dikeni görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet eder.

Rüyada topuktan diken çıkarmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada diken yemek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerine diken batmak içinin rahat edeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada dikenli yılan görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, rakipsiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada dikenlik görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada dikiş dikeni görmek üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments