Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken yemek

Rüyada diken yemek

Rüyada diken yemek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada diken yemek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Rüyada dikenli incir yemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada diken yemek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli ot yemek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli meyve yemek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada dikenler görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenleri temizlemek çok huzurlu bir duruma geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada dikenli hayvan görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalet eder.

Rüyada mor diken görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments