Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklarının çatladığını görmek

Rüyada topuklarının çatladığını görmek

Rüyada topuklarının çatladığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada topuklarının çatladığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada topuklarının çatladığını görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün çatladığını görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi çatlamak gelişim içine gireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta çatladığını görmek üzeceğine, dualarının karşılığını alacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuzun çatladığını görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada camın çatladığını görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments