Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, şansının açılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan altın çıkartmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada topraktan patates çıkartmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa yumurta görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments