Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan yumurta çıkarmak

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok iyi şeylere, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalet eder.

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak yeni bir makama sahip olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprakta yumurta görmek daima önüne bakacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada toprağın içinde yumurta görmek ele geçen kazancın artacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, geçim derdinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada toprağa yumurta görmek küs kimselerin barışacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, lüksünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altında yumurta görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada toprak altında yumurta görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments