Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan altın çıkartmak

Rüyada topraktan altın çıkartmak

Rüyada topraktan altın çıkartmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada topraktan altın çıkartmak gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada topraktan altın çıkartmak hasret çekenlerin buluşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada topraktan patates çıkartmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada altın bilezik çıkardığını görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük çıkartmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments