Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa yumurta görmek

Rüyada toprağa yumurta görmek

Rüyada toprağa yumurta görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, anne baba dualarının alınacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa yumurta gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Rüyada toprakta yumurta görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada toprağa yumurta görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kendisi ile gururlanacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağın altında yumurta görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında yumurta görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağın içinde yumurta görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan yumurta toplamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments