Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan patates çıkartmak

Rüyada topraktan patates çıkartmak

Rüyada topraktan patates çıkartmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hem dua alacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan patates çıkartmak gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Rüyada topraktan patates çıkartmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates çıkartmak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan altın çıkartmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yolculuğa, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments