Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan taş ayıklamak

Rüyada topraktan taş ayıklamak

Rüyada topraktan taş ayıklamak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan taş ayıklamak gördüyseniz:

  • Odaklanmanız durumunda çok fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada topraktan taş ayıklamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada taş ayıklamak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak işveren pozisyonuna geleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada kafada bit ayıklamak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye ayıklamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, mülk sahibi olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments