Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinçten taş ayıklamak

Rüyada pirinçten taş ayıklamak

Rüyada pirinçten taş ayıklamak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, gönül sızılarının dineceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak dini bütün bir eşe sahip olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Rüyada pirinçten kurt ayıklamak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulur.

Rüyada topraktan taş ayıklamak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, endişelerinden kurtulacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada taş ayıklamak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı pirinç görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada pirincin içinde taş görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, daha çok çalışılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments