Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş ayıklamak

Rüyada taş ayıklamak

Rüyada taş ayıklamak huzur getirecek birinin çıkacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, hatalarını düzelteceğine yorulur.

Rüyada taş ayıklamak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada taş ayıklamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada topraktan taş ayıklamak malvarlığının çok daha artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık ayıklamak hasretin ve özlemin biteceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ayıklamak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ayıklamak makam edineceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçta sirke ayıklamak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments