Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç taşı ayıklamak

Rüyada pirinç taşı ayıklamak

Rüyada pirinç taşı ayıklamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada pirinçten kurt ayıklamak gönül yaralarının iyileşeceği, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayırlı kapılar açılacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan taş ayıklamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada taş ayıklamak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada taşlı pirinç görmek onlara hayrının dokunacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirincin içinde taş görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, hayatının iplerini eline alacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments