Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa soğan dikmek

Rüyada toprağa soğan dikmek

Rüyada toprağa soğan dikmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa soğan dikmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Rüyada toprağa soğan dikmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada lale soğanı dikmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek soğanı dikmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalettir.

Rüyada bahçeye soğan dikmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara soğan dikmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada soğan dikmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya soğan dikmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan sarımsak dikmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments