Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta soğan görmek

Rüyada toprakta soğan görmek

Rüyada toprakta soğan görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ticarete atılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bereketli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada toprakta soğan gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada toprağa soğan gömmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına yorulur.

Rüyada topraktan soğan sökmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada toprağa soğan dikmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada toprakta soğan görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada topraktan soğan toplamak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet eder.

Rüyada soğanı toprağa gömmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments