Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan ev yapmak

Rüyada topraktan ev yapmak

Rüyada topraktan ev yapmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Rüyada topraktan ev yapmak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada topraktan ev yapmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa kaka yapmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, borçlarının ödeneceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Rüyada toprakla badana yapmak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada topraktan yemek yapmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa idrar yapmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa çiş yapmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Rüyada toprak evde oturmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments