Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakla badana yapmak

Rüyada toprakla badana yapmak

Rüyada toprakla badana yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprakla badana yapmak gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Rüyada toprakla badana yapmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada ev badana yapmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Rüyada ev badanası yapmak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ömrünün uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada evini badana yapmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada tuvaleti badana yapmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boya badana yapmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada pembe badana yapmak günahlarından tövbe etmeye, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada badana boya yapmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuğba

Ruyamda köydeki babamgilin evini sıva cinsi bir toprakla badana yapacaktım heryeri toplamıştım yorumlarsanız sevinirim