Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa tuvaletini yapmak

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak kırgınlıkların biteceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan tuvalet görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak tuvalet görmek küslükleri gidereceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette toprak görmek ruhen rahatlığa erileceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada toprağa kaka yapmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan ev yapmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret eder.

Rüyada toprakla badana yapmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada toprağa çiş yapmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments