Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakla uğraşmak

Rüyada toprakla uğraşmak

Rüyada toprakla uğraşmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada toprakla uğraşmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Rüyada toprakla uğraşmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Rüyada saçıyla uğraşmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sularla uğraşmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada kargayla uğraşmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada dişiyle uğraşmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arıyla uğraşmak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada saçlarla uğraşmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada cesetle uğraşmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments