Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçıyla uğraşmak

Rüyada saçıyla uğraşmak

Rüyada saçıyla uğraşmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sevdiklerine kavuşacağına, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Rüyada saçıyla uğraşmak gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada saçıyla uğraşmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Rüyada saçlarla uğraşmak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada biriyle uğraşmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada dişlerle uğraşmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak malının da eksilmeyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments